Дослідження впливу діаметрів отворів решітки на деформаційні властивості фаршів з м’яса курятини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На процес подрібнення і отримання якісного фаршу з заданими структурно-механічні властивості впливає взаємозв’язок конструктивних параметрів м’ясоподрібнювача і фізико-хімічні властивості сировини. В роботы було визначено як напруга впливає на зміни об’ємних розмірів часток фаршу і яка залишкова деформація фаршу, яка не зникає після зняття напруги. Відповідно діаметр отворів решіток має вплив на структурно-механічні властивості отриманих фаршів з різних видів м’яса курятини, які в свою чергу впливають на якість готової м’ясної кулінарної продукції січеної групи.

Опис

Ключові слова

процес подрібнення, м’ясний фарш, реологічні властивості, м’ясорубка, mincing process, meat grinder, minced meat, rheological properties, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Стукальська, Н. М. Дослідження впливу діаметрів отворів решітки на деформаційні властивості фаршів з м’яса курятини / Н. М. Стукальська // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : збірник наукових праць ІIІ Міжнародної науково-практичної конференції, 13-14 травня 2021 р. – Житомир, 2021. – С. 137–140.