Перспективні способи заморожування плодово-ягідної сировини
Файли
Дата
2021-11-09
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
За даними статистики, експертних оцінок понад 50% врожаю плодів та ягід не доходить до столу вітчизняного споживача внаслідок транспортних втрат, недосконалих технологій перероблення, відсутності належних умов зберігання та достатньої кількості надійного високоефективного обладнання. Найбільш перспективним шляхом подолання усіх зазначених проблем є швидке заморожування сировини, низькотемпературне зберігання отриманих напівфабрикатів та досконалі способи дефростації. / According to statistics, expert estimates, more than 50% of the fruit and berry harvest does not reach the table of domestic consumers due to transport losses, imperfect processing technologies, lack of proper storage conditions and sufficient reliable high-performance equipment. The most promising ways to overcome all these problems are rapid freezing of raw materials, low-temperature storage of semi-finished products and advanced methods of defrosting.
Опис
Ключові слова
заморожування, плоди, ягоди, freezing, fruits, berries, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Камінська, С. Перспективні способи заморожування плодово-ягідної сировини / С. В. Камінська, Г. О. Сімахіна // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 286–287.