Аглютенова дієтотерапія в індустрії гостинності
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Обґрунтовано актуальність розроблення нових технологій безглютенової продукції та впровадження аглютенової дієтотерапії на підприємствах індустрії гостинності (загальнодоступних закладах ресторанного господарства та при готельних підприємствах).The urgency of development of new technologies of gluten-free products and introduction of gluten-free diet therapy at the enterprises of the hospitality industry (public restaurants and hotel enterprises) is substantiated.
Опис
Ключові слова
целіакія, непереносимість глютену, безглютенова дієта, заклад ресторанного господарства, готельне підприємство, celiac disease, gluten intolerance, gluten-free diet, restaurant, hotel business, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Бахмацька, М. Аглютенова дієтотерапія в індустрії гостинності / М. Бахмацька, І. Медвідь, О. Шидловська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 7–8 жовтня 2021 р. – Львів : ЛДУФК, 2021. – С. 10-12