Обґрунтування використання гідроколоїдів та емульгаторів у складі поліфункціонального напівфабрикату

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

За результатами проведених досліджень розроблено поліфункціональний напівфабрикат на основі харчової емульсії з використанням гідроколоїдів, який може бути використаний для виробництва соусів емульсійного типу.

Опис

Ключові слова

харчова емульсія, камедь, напівфабрикат, карагенан, соус, food emulsion, carrageenan, gum, semi-finished product, sauce, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Устименко, І. М. Обґрунтування використання гідроколоїдів та емульгаторів у складі поліфункціонального напівфабрикату / І. М. Устименко, О. В. Нєміріч, Р. В. Піпка // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2021. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 121–122.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced