Пастоподібні напівфабрикати на основі рослинної та тваринної сировини

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання порошку кореня селери у складі молочних пастоподібних напівфабрикатів дасть змогу отримати готову продукцію з високими органолептичними, фізико-хімічними показниками якості, зокрема, з покращеними структурно-механічними властивостями.

Опис

Ключові слова

корінь селери, молочний жир, напівфабрикати, celery root, milk fat, semi-finished products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Пастоподібні напівфабрикати на основі рослинної та тваринної сировини / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, О. В. Подобій, Я. А. Росінський // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 84.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced