Ресурсоощадні технології віскі

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблення ресурсоощадної технології підготовки піролізованої деревини дуба, яка адаптована для виробництва віскі, з подальшим використанням продуктів переробки дубової тріски, піролізом, обробкою водними розчинами, сушінням, фракціонуванням, що дозволяє інтенсифікувати процес витримки спирту з піролізованою дубовою тріскою та впливає на якість віскі.

Опис

Ключові слова

дубова тріска, піроліз, віскі, oak chips, pyrolysis, whiskey, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. Ресурсоощадні технології віскі / О. В. Кузьмін // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – C. 52–53.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced