Ресурсоощадні технології віскі
Файли
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблення ресурсоощадної технології підготовки піролізованої деревини дуба, яка адаптована для виробництва віскі, з подальшим використанням продуктів переробки дубової тріски, піролізом, обробкою водними розчинами, сушінням, фракціонуванням, що дозволяє інтенсифікувати процес витримки спирту з піролізованою дубовою тріскою та впливає на якість віскі.
Опис
Ключові слова
дубова тріска, піроліз, віскі, oak chips, pyrolysis, whiskey, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кузьмін, О. В. Ресурсоощадні технології віскі / О. В. Кузьмін // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – C. 52–53.