Проєкт хлібозаводу у м. Золочів Львівської області з впровадженням асортименту хлібобулочних виробів для спеціального дієтичного споживання
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кулер спірального типу ORION, хліб «Древлянський з вівсяними пластівцями», батон «Родинний», булочка “З фруктозою і лактулозою”, вистійно-пічний агрегат Г4-РПА-12, піч тунельна Revent, піч ротаційна Revent
Бібліографічний опис
Бабій, Н. С. Проєкт хлібозаводу у м. Золочів Львівської області з впровадженням асортименту хлібобулочних виробів для спеціального дієтичного споживання : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наталія Степанівна Бабій ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2022. – 94 с.