Проєкт хлібозаводу у м. Золочів Львівської області з впровадженням асортименту хлібобулочних виробів для спеціального дієтичного споживання

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кулер спірального типу ORION, хліб «Древлянський з вівсяними пластівцями», батон «Родинний», булочка “З фруктозою і лактулозою”, вистійно-пічний агрегат Г4-РПА-12, піч тунельна Revent, піч ротаційна Revent

Бібліографічний опис

Бабій, Н. С. Проєкт хлібозаводу у м. Золочів Львівської області з впровадженням асортименту хлібобулочних виробів для спеціального дієтичного споживання : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наталія Степанівна Бабій ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2022. – 94 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced