Проект хлібозаводу в м. Жовква Львівської області з впровадженням традиційних технологій тістоприготування
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, піч ротаційна Revent, хліб «Слов’янський», хліб «Гречаний», булочка “Шкільна”, піч тунельна А2ХПК25
Бібліографічний опис
Дзюб, М. І. Проект хлібозаводу в м. Жовква Львівської області з впровадженням традиційних технологій тісто приготування : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Іванівна Дзюб ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2022. – 88 с.