Проект лінії виробництва сирного продукту оздоровчої дії на основі сиру кисломолочного та пюре нуту, збагаченого екстрактом кропу та фенхелю

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, cирний продукт, фенхель, екстракт кропу, функціональні інгредієнти, рослинна сировина

Бібліографічний опис

Легка, А. О. Проект лінії виробництва сирного продукту оздоровчої дії на основі сиру кисломолочного та пюре нуту, збагаченого екстрактом кропу та фенхелю : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Олександрівна Легка ; наук. керівник Надія Павлівна Івчук. – Київ, 2022. – 70 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced