Проект лінії виробництва сирного продукту оздоровчої дії на основі сиру кисломолочного та пюре нуту, збагаченого екстрактом кропу та фенхелю
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, cирний продукт, фенхель, екстракт кропу, функціональні інгредієнти, рослинна сировина
Бібліографічний опис
Легка, А. О. Проект лінії виробництва сирного продукту оздоровчої дії на основі сиру кисломолочного та пюре нуту, збагаченого екстрактом кропу та фенхелю : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Олександрівна Легка ; наук. керівник Надія Павлівна Івчук. – Київ, 2022. – 70 с.