Проєкт виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого пшеничними висівками та морквяним пюре
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Медушевський, Д. С. Проєкт виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого пшеничними висівками та морквяним пюре : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дмитро Сергійович Медушевський ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2022. – 96 с.