Проект варильного відділення пивоварного заводу потужністю 10 млн дал з інтенсифікацією процесів кип’ятіння сусла з хмелем
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, солод, пивне сусло, хміль, інтенсифікація, кип’ятіння, сусловарильний апарат
Бібліографічний опис
Калафат, О. С. Проект варильного відділення пивоварного заводу потужністю 10 млн дал з інтенсифікацією процесів кип’ятіння сусла з хмелем : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Сергійович Калафат ; наук. керівник Юрій Володимирович Булій. – Київ, 2022. – 92 с.