Проект відділень термоферментативної обробки та зброджування крохмалевмісної сировини спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу із використанням сучасних ферментних препаратів

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кукурудза, дезінтегратор, низькотемпературна термоферментативна обробка, сучасні розріджуючи та оцукрюючи ферментні препарати, суміщення оцукрення та зброджування, термо- та осмофільна раса дріжджів, дозріла бражка

Бібліографічний опис

Драчук, С. С. Проект відділень термоферментативної обробки та зброджування крохмалевмісної сировини спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу із використанням сучасних ферментних препаратів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Сергій Сергійович Драчук ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2022. – 68 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced