Проект відділень термоферментативної обробки та зброджування крохмалевмісної сировини спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу із використанням сучасних ферментних препаратів
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кукурудза, дезінтегратор, низькотемпературна термоферментативна обробка, сучасні розріджуючи та оцукрюючи ферментні препарати, суміщення оцукрення та зброджування, термо- та осмофільна раса дріжджів, дозріла бражка
Бібліографічний опис
Драчук, С. С. Проект відділень термоферментативної обробки та зброджування крохмалевмісної сировини спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу із використанням сучасних ферментних препаратів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Сергій Сергійович Драчук ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2022. – 68 с.