Проект варильного відділення пивзаводу 6 млн. дал пива на рік з впровадженням інноваційного устаткування і режимів затирання зернопродуктів

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, солод, хміль, ячмінь, молочна кислота, затирання, фільтрування, дробина, кип’ятіння, вірпул, екстракт, оцукрення

Бібліографічний опис

Пивоваренко, А. Ю. Проект варильного відділення пивзаводу 6 млн. дал пива на рік з впровадженням інноваційного устаткування і режимів затирання зернопродуктів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Артем Юрійович Пивоваренко ; наук. керівник Борис Іванович Хіврич. – Київ, 2022. – 107 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced