Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 7 млн дал пива на рік з впровадженням раціональних режимів охмелення сусла

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пиво, сусло, солод, хміль, ячмінь, затирання, фільтрування, дробина, кип’ятіння сусла

Бібліографічний опис

Щербина, Д. В. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 7 млн дал пива на рік з впровадженням раціональних режимів охмелення сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дар’я Вікторівна Щербина ; наук. керівник Борис Іванович Хіврич. – Київ, 2022. – 88 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced