Використання гречаного борошна в технології хліба
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття присвячена обґрунтуванню перспективності використання борошна темної та зеленої гречки в рецептурах хлібних виробів з точки зору його поживної цінності. Описано відмінності хімічного складу та
вмісту макро-, мікронутрієнтів в борошні зеленої та темної гречки. Висвітлено існуючі дослідження в напрямку використання гречаного борошна в технології хліба.The article is devoted to the substantiation of the prospects of using dark and green buckwheat flour in the recipes of bread products in terms of its nutritional value. Differences in chemical composition and content of macro-, micronutrients in green and dark buckwheat flour. Existing research in the direction of the use of buckwheat flour in bread technology is highlighted.
Опис
Ключові слова
гречане борошно, технологія хліба, харчова цінність, buckwheat flour, bread technology, nutritional value, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Бєлова, К. Р. Використання гречаного борошна в технології хліба / К. Р. Бєлова, І. А. Гетьман, Л. А. Михонік // Innovations and prospects of world science : Proceedings of VI International Scientific and Practical Conference, 2-4 February 2022, Vancouver, Canada. – Vancouver, Canada : Perfect Publishing, 2022. – P. 178–183