Розроблення рецептури булочного виробу з борошна зеленої гречки та його впровадження в проекті хлібозаводу в м. Ірпінь Київської області

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Glimek, борошно зеленої гречки, технологія булочних виробів, Spiromatic, Topos

Бібліографічний опис

Бєлова, К. Р. Розроблення рецептури булочного виробу з борошна зеленої гречки та його впровадження в проекті хлібозаводу в м. Ірпінь Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Карина Романівна Бєлова ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2022. – 146 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced