Дослідження використання соєвого борошна для надання виробам оздоровчої дії з впровадженням нового асортименту в проекті хлібозаводу в м. Суми
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, борошно соєве, технологія булочних виробів, проєктування, хлібозавод, Гостол
Бібліографічний опис
Бухонька, Е. М. Дослідження використання соєвого борошна для надання виробам оздоровчої дії з впровадженням нового асортименту в проекті хлібозаводу в м. Суми : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ельміра Максимівна Бухонька ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2022. – 138 с.