Дослідження використання соєвого борошна для надання виробам оздоровчої дії з впровадженням нового асортименту в проекті хлібозаводу в м. Суми

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, борошно соєве, технологія булочних виробів, проєктування, хлібозавод, Гостол

Бібліографічний опис

Бухонька, Е. М. Дослідження використання соєвого борошна для надання виробам оздоровчої дії з впровадженням нового асортименту в проекті хлібозаводу в м. Суми : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ельміра Максимівна Бухонька ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2022. – 138 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced