Дослідження використання льняного борошна для надання виробам оздоровчої дії з впровадженням нового асортименту в проекті хлібозаводу в м. Дрогобич Львівської області

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Soca, лляне борошно, булочні вироби, піч Гостол, Glimek

Бібліографічний опис

Бухонька, І. М. Дослідження використання льняного борошна для надання виробам оздоровчої дії з впровадженням нового асортименту в проекті хлібозаводу в м. Дрогобич Львівської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірма Максимівна Бухонька ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2022. – 144 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced