Розробка рецептурної композиції молочного щербету для веганів з використанням продуктів переробки насіння гарбуза з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Хмельницький

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, молочний щербет, продукти переробки гарбузу, гарбузове молоко, органолептичні властивості, структуроутворення, калорійність

Бібліографічний опис

Саган, Х. І. Розробка рецептурної композиції молочного щербету для веганів з використанням продуктів переробки насіння гарбуза з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Хмельницький : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Христина Іванівна Саган ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2022. – 187 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced