Вплив режимів обробки та способу внесення бета-глюкану вівса на споживчі характеристики йогурту питного
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Вівсяний β-глюкан є розчинним полісахаридом .і може використовуватися у складі ферментованих молочних продуктів, але таке поєднання може призвести до термодинамічної несумісності з казеїном. Досліджували зразки йогурту з різним відсотковим вмістом полісахариду зі стабілізуючим ефектом − бета-глюкану вівса для покращання реологічних показників йогурту.
Description
Citation
Іващенко, О. Вплив режимів обробки та способу внесення бета-глюкану вівса на споживчі характеристики йогурту питного / О. Іващенко, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 249