Використання інуліновмісної сировини для виготовлення продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На даному етапі досліджень запропоновано використовувати порошок скорцонери і якону для отримання морозива оздоровчого призначення. At this stage of research, it is proposed to use scorzonera powder and yacon to obtain health ice cream.

Опис

Ключові слова

профілактика захворювань, інулін, цукровий діабет, disease prevention, inulin, diabetes, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Остролуцька, Ю. С. Використання інуліновмісної сировини для виготовлення продуктів оздоровчого та профілактичного призначення / Ю.С. Остролуцька ; наук. Керівник А. О. Башта // Інноваційні напрямки розвитку освіти, сфери послуг і технологій : матеріали міжнародної конференції студентів і молодих учених, 24-25 березня 2016., м. Луцьк. – Луцьк, 2016. – С. 127–130

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced