Сталий розвиток: вплив глобальної ініціативи на вимоги до технолога харчових виробництв

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Сьогоднішні глобальні виклики ставлять вимогу перед технологом харчових виробництв володіти набором компетентностей щодо оцінки впливу на довкілля усього циклу виробництва харчового продукту, його нутрітивної цінності та впливу на здоров’я, а також пошуку ефективних шляхів зниження негативних наслідків без впливу на якість та безпечність готового продукту: використання альтернативних інгредієнтів, інноваційних ресурсоощадних технологій, зміни упаковки та умов реалізації, зменшення кількості відходів та їх переробка.

Опис

Ключові слова

сталий розвиток, професійні вимоги, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Дернова, Т. Сталий розвиток: вплив глобальної ініціативи на вимоги до технолога харчових виробництв / Т. Дернова, І. Ясінська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 17-18 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021 р. – С. 29–31.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced