Особливості виготовлення кулінарної продукції для людей з непереносимістю лактози
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі охарактеризовано можливі варіанти заміни молока в технології млинців.The paper describes the possible options for replacing milk in the technology of pancakes.
Опис
Ключові слова
харчування, лактоза, кулінарна продукція, nutrition, lactose, culinary products, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Макарівська, Д. М. Особливості виготовлення кулінарної продукції для людей з непереносимістю лактози / Д. М. Макарівська, О. С. Пушка // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка, 17 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 44–45