Аналіз ринку та перспективи розвитку закладів ресторанного господарства східної кухні в Україні
Файли
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено аналіз ринку закладів ресторанного господарства, що представляють східну кухню. Розглянуто перспективи розширення закладів східної кухні в Україні. The analysis of the market of the establishments of the restaurant economy representing east kitchen is carried out. Prospects for the expansion of oriental cuisine in Ukraine are considered.
Опис
Ключові слова
заклади ресторанного господарства, східна кухня, етнічні кухні, restaurants, oriental cuisine, ethnic cuisine, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Профатило, Л. М. Аналіз ринку та перспективи розвитку закладів ресторанного господарства східної кухні в Україні / Л. М. Профатило, С. С. Ковальчук, О. С.Павлюченко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка, 17 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 129–130