Удосконалення технології заварного тіста для приготування пітти
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність
Бібліографічний опис
Агеєв, В. Р. Удосконалення технології заварного тіста для приготування пітти : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вадим Русланович Агеєв ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2022. – 98 с.