Розроблення асортименту органічного здобного печива підвищеної харчової цінності і впровадження технологій в кондитерському цеху в місті Чернігів

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, здобне печиво, сироп агави, кукурудзяне борошно, схеми виробництва печива

Бібліографічний опис

Ніколаєва, Г. В. Розроблення асортименту органічного здобного печива підвищеної харчової цінності і впровадження технологій в кондитерському цеху в місті Чернігів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ганна Валеріївна Ніколаєва ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2022. – 142 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced