Розроблення асортименту органічного здобного печива підвищеної харчової цінності і впровадження технологій в кондитерському цеху в місті Чернігів
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, здобне печиво, сироп агави, кукурудзяне борошно, схеми виробництва печива
Бібліографічний опис
Ніколаєва, Г. В. Розроблення асортименту органічного здобного печива підвищеної харчової цінності і впровадження технологій в кондитерському цеху в місті Чернігів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ганна Валеріївна Ніколаєва ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2022. – 142 с.