Розширення асортименту фруктових десертів зниженої енергетичної цінності на основі сливи

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, слива Угорка, режими обробки, технологія уварювання, тривалість, вологість, температура, антоціани

Бібліографічний опис

Сеньків, М. М. Розширення асортименту фруктових десертів зниженої енергетичної цінності на основі сливи : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Михайло Миколайович Сеньків ; наук. керівник Світлана Василівна Матко. – Київ, 2022. – 130 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced