Шляхи використання плодово-ягідних соків в технологіях харчових продуктів

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, ожина, чорниця, аронія, шовковиця, чорна смородина, бузина, барвники, соки, температура, тривалість, вологість, антоціани

Бібліографічний опис

Горбач, Р. С. Шляхи використання плодово-ягідних соків в технологіях харчових продуктів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Роман Сергійович Горбач ; наук. керівник Тетяна Миколаївна Левківська. – Київ, 2022. – 85 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced