Удосконалення технології холодних десертів з використанням плодів фізалісу

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, технологія самбуку, пюре фізалісу, пюре банану, модельні зразки, якість

Бібліографічний опис

Воробйова, А. М. Удосконалення технології холодних десертів з використанням плодів фізалісу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Михайлівна Воробйова ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2022. – 155 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced