Удосконалення технології холодних десертів з використанням плодів фізалісу
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, технологія самбуку, пюре фізалісу, пюре банану, модельні зразки, якість
Бібліографічний опис
Воробйова, А. М. Удосконалення технології холодних десертів з використанням плодів фізалісу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Михайлівна Воробйова ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2022. – 155 с.