Розширення асортименту посічених напівфабрикатів для спеціального харчування з м’яса водоплавної птиці

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, посічені напівфабрикати, амінокислотній склад, технологія обробки качиного м`яса, клітковина, м’яса водоплавної птиці, качиний жир, показники якості

Бібліографічний опис

Гуралевич, А. Я. Розширення асортименту посічених напівфабрикатів для спеціального харчування з м’яса водоплавної птиці : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анна Ярославівна Гуралевич ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2022. – 134 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced