Встановлення рівня якості страв у закладах ресторанного господарства
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Оцінено якість раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства, що дозволяє виявити збалансованість харчування згідно норм фізіологічної потреби для добового раціону харчування.
The quality of food rations in the establishments of the hotel and restaurant industry was assessed, which makes it possible to identify the balance of nutrition in accordance with the norms of physiological needs for the daily diet.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, якість, раціон харчування, заклад готельно-ресторанного господарства, quality, food ration, establishment of a hotel and restaurant business, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Встановлення рівня якості страв у закладах ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, Н. М. Романченко, І. О. Грушевська, В. В. Рудий // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 163–164