Використання настоїв з рослинної сировини у технології соусів

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У ході досліджень встановлено антиоксиданту дію водно-спиртових настоїв цитрусових та доведено доцільність використання водно-спиртового настою із кумквату у виробництві соусів до м’ясних страв, що дає можливість розширити асортимент соусів у закладах ресторанного господарства. In the course of research, the antioxidant effect of water-alcohol infusions of citrus fruits was established and the feasibility of using water-alcohol infusion of kumquat in the production of sauces for meat dishes was proven, which makes it possible to expand the range of sauces in restaurants.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, водно-спиртовий настій, цитрусові, соус, антиоксидант, ресторан, water-alcohol infusion, citrus fruits, sauce, antioxidant, restaurant

Бібліографічний опис

Кузьмін, O. В. Використання настоїв з рослинної сировини у технології соусів / O. В.Кузьмін, А. В. Богомол, І. О. Грушевська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції 19 - 20 травня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – C. 231–232

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced