Використання настоїв з рослинної сировини у технології соусів
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У ході досліджень встановлено антиоксиданту дію водно-спиртових настоїв цитрусових та доведено доцільність використання водно-спиртового настою із кумквату у виробництві соусів до м’ясних страв, що дає можливість розширити асортимент соусів у закладах ресторанного господарства.
In the course of research, the antioxidant effect of water-alcohol infusions of citrus fruits was established and the feasibility of using water-alcohol infusion of kumquat in the production of sauces for meat dishes was proven, which makes it possible to expand the range of sauces in restaurants.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, водно-спиртовий настій, цитрусові, соус, антиоксидант, ресторан, water-alcohol infusion, citrus fruits, sauce, antioxidant, restaurant
Бібліографічний опис
Кузьмін, O. В. Використання настоїв з рослинної сировини у технології соусів / O. В.Кузьмін, А. В. Богомол, І. О. Грушевська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції 19 - 20 травня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – C. 231–232