Перспективність використання Nepeta transcaucasica Grossch у технології алкогольних напоїв
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано для технології алкогольних напоїв у ресторанному бізнесі застосування водно-спиртового настою з Nepeta transcaucasica Grossch з підвищеними антиоксидантними характеристиками та позитивними сенсорними показниками.
The use of water-alcohol infusion from Nepeta transcaucasica Grossch with increased antioxidant characteristics and positive sensory indicators is proposed for the technology of alcoholic beverages in the restaurant business.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, алкогольний напій, водно-спиртовий настій, alcoholic drink, Nepeta transcaucasica grossch, water-alcohol infusion
Бібліографічний опис
Кузьмін, О. В. Перспективність використання Nepeta transcaucasica Grossch у технології алкогольних напоїв / О. В. Кузьмін, М. В. Кулачинський // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали X Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 88