Система управління безпечністю харчової продукції для громадського харчування
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства.
The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, програма-передумов, система управління безпечністю харчової продукції, заклад ресторанного господарства, prerequisite program, food safety management system, restaurant establishment
Бібліографічний опис
Кузьмін, О. В. Система управління безпечністю харчової продукції для громадського харчування / О. В. Кузьмін, Л. І. Білоусова, А. Є. Пчеленко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка, 17 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 134