Розроблення рецептури здобного хлібобулочного виробу, збагаченого пшеничними висівками, з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу у м. Прилуки, Чернігівської області

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, здобний булочний виріб, пшеничні висівки, питомий об'єм хліба, харчові волокна, булочка «Шкільна з висівками», хліб «Урожайний», рогалик «Простий», хліб «Чумацький»

Бібліографічний опис

Борщова, О. А. Розроблення рецептури здобного хлібобулочного виробу, збагаченого пшеничними висівками, з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу у м. Прилуки, Чернігівської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Анатоліївна Борщова ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2022. – 194 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced