Розроблення рецептури булочного виробу з пшоняним борошном та його впровадження в проєкті хлібозаводу в м. Умань Черкаської області
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, пшоняне борошно, продукти переробки пшона, вироби функціонального призначення, хліб «Кминий», булочки «Міські», булочки «З родзинками», булочка «Пшеничка»
Бібліографічний опис
Голота, М. С. Розроблення рецептури булочного виробу з пшоняним борошном та його впровадження в проєкті хлібозаводу в м. Умань Черкаської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Максим Станіславович Голота ; наук. керівник Лариса Анатолівна Михонік. – Київ, 2022. – 150 с.