Розроблення рецептури булочного виробу з пшоняним борошном та його впровадження в проєкті хлібозаводу в м. Умань Черкаської області

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, пшоняне борошно, продукти переробки пшона, вироби функціонального призначення, хліб «Кминий», булочки «Міські», булочки «З родзинками», булочка «Пшеничка»

Бібліографічний опис

Голота, М. С. Розроблення рецептури булочного виробу з пшоняним борошном та його впровадження в проєкті хлібозаводу в м. Умань Черкаської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Максим Станіславович Голота ; наук. керівник Лариса Анатолівна Михонік. – Київ, 2022. – 150 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced