Розроблення проектів рецептур чіабати з нетрадиційною сировиною з впровадженням їх в проекті хлібозаводу в м. Кременчук Полтавської області

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, гарбуз, гарбузове пюре, базилік, харчова цінність, βкаротин, чіабата, олія обліпихова

Бібліографічний опис

Грабовський, В. Д. Розроблення проектів рецептур чіабати з нетрадиційною сировиною з впровадженням їх в проекті хлібозаводу в м. Кременчук Полтавської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Владислав Дмитрович Грабовський ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2022. – 205 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced