Розроблення проектів рецептур чіабати з нетрадиційною сировиною з впровадженням їх в проекті хлібозаводу в м. Кременчук Полтавської області
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, гарбуз, гарбузове пюре, базилік, харчова цінність, βкаротин, чіабата, олія обліпихова
Бібліографічний опис
Грабовський, В. Д. Розроблення проектів рецептур чіабати з нетрадиційною сировиною з впровадженням їх в проекті хлібозаводу в м. Кременчук Полтавської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Владислав Дмитрович Грабовський ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2022. – 205 с.