Розроблення рецептури булочного виробу, збагаченого насінням льону, з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу у м. Калинівка Вінницької області

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, насіння льону, пшеничне борошно, хліб січовий, батон дорожній, білочка діабетична з фруктозою, булочка «Цілюща з льоном»

Бібліографічний опис

Кабак, І. Р. Розроблення рецептури булочного виробу, збагаченого насінням льону, з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу у м. Калинівка Вінницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірина Русланівна Кабак ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2022. – 203 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced