Впровадження безглютенового печива в проєкті цеху борошняних кондитерських виробів в м. Умань Черкаської області

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, безглютенове печиво, целіакія, борошняні кондитерські вироби, здобне печиво, кекси, міксер «Bongard», відсаджувальна машина «DOS 600», відсаджувальна машина «Impax Drop-600S», конвеєрна піч «ПКМ-Х-600», пакувальна машина «Гамма-А3», пакувальна машина «JY-280F»

Бібліографічний опис

Кондратенко, Ю. В. Впровадження безглютенового печива в проєкті цеху борошняних кондитерських виробів в м. Умань Черкаської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Юлія Володимирівна Кондратенко ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2022. – 176 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced