Розробка рецептурної композиції маффінів покращеної харчової та біологічної цінності з її впровадженням на кондитерському підприємстві по виробництві борошняних кондитерських виробів у м. Нікополь
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, маффіни, борошно сочевиці, полідекстроза, спіруліна, чай матча, упаковка «flow pack»
Бібліографічний опис
Козоріз, І. Ю. Розробка рецептурної композиції маффінів покращеної харчової та біологічної цінності з її впровадженням на кондитерському підприємстві по виробництві борошняних кондитерських виробів у м. Нікополь : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірина Юріївна Козоріз ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2022. – 198 с.