Удосконалення технології молочних цукерок підвищеної харчової цінності без використання продуктів тваринного походження із впровадженням її на кондитерському підприємстві в місті Херсон
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, рослинне молоко, гуміарабік, чорнична паста, молочні цукерки, органолептичні властивості, калорійність, харчова цінність
Бібліографічний опис
Лавренюк, А. М. Удосконалення технології молочних цукерок підвищеної харчової цінності без використання продуктів тваринного походження із впровадженням її на кондитерському підприємстві в місті Херсон : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Аліна Миколаївна Лавренюк ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2022. – 169 с.