Вплив порошків м'яти і календули на якість жирових начинок для вафель з впровадженням їх технології на проєктованому підприємстві у м. Скадовськ Херсонської області

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, м’ята, календула, антиоксиданти, вафлі з жировими начинками

Бібліографічний опис

Писаренко, Ю. О. Вплив порошків м'яти і календули на якість жирових начинок для вафель з впровадженням їх технології на проєктованому підприємстві у м. Скадовськ Херсонської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Юлія Олександрівна Писаренко ; наук. керівник Валерій Миколайович Махинько. – Київ, 2022. – 146 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced