Обгрунтування рецептури здобних виробів з додаванням продуктів переробки гарбуза та впровадження її в проекті хлібозаводу в м. Запоріжжя

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, хліб Бородинський, хліб «Родинний», паляниця «Смачна», Здоба запорізька гарбузова, Г4-РПА, А2-ХПК, Revent, гарбуз

Бібліографічний опис

Єщенко, М. О. Обгрунтування рецептури здобних виробів з додаванням продуктів переробки гарбуза та впровадження її в проекті хлібозаводу в м. Запоріжжя : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Микита Олександрович Єщенко ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2022. – 241 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced