Удосконалення технології солодких жельованих страв для кафе загального типу

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, желе молочне, каррагінан, кафе загального типу, холодний цех

Бібліографічний опис

Волощенко, П. Г. Удосконалення технології солодких жельованих страв для кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Павло Геннадійович Волощенко ; наук. керівник Людмила Григорівна Дейниченко. – Київ, 2022. – 77 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced