Удосконалення технології солодких жельованих страв для кафе загального типу
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, желе молочне, каррагінан, кафе загального типу, холодний цех
Бібліографічний опис
Волощенко, П. Г. Удосконалення технології солодких жельованих страв для кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Павло Геннадійович Волощенко ; наук. керівник Людмила Григорівна Дейниченко. – Київ, 2022. – 77 с.