Удосконалення технології смажених м’ясних страв для ресторану першого класу
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність
Бібліографічний опис
Доленко, А. О. Удосконалення технології смажених м’ясних страв для ресторану першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Олександрович Доленко ; наук. керівник Олег Володимирович Кузьмін. – Київ, 2022. – 95 с.