Розроблення технології овочевих смузі підвищеної біологічної цінності для салат-бару

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, технології овочевих смузі, дослідження ринку, виробнича програма, структурно-технологічні схеми, інженерно-будівельне рішення

Бібліографічний опис

Бикова, Т. М. Розроблення технології овочевих смузі підвищеної біологічної цінності для салат-бару : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тамара Михайлівна Бикова ; наук. керівник Людмила Григорівна Дейниченко. – Київ, 2022. – 83 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced