Удосконалення технології виробів з прісного тіста для закусочної

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, прісне тісто, порошк гарбузу, порошк з моркви, порошк топінамбуру, нетрадиційна сировино, борошняні кондитерські вироби

Бібліографічний опис

Безхмельніцина, Є. С. Удосконалення технології виробів з прісного тіста для закусочної : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Єлизавета Сергіївна Безхмельніцина ; наук. керівник Андрій Володимирович Гавриш. – Київ, 2022. – 108 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced