Удосконалення технології соусів емульсійного типу для страв із гідробіонтів в рибному ресторані

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, технологія соусів емульсійного типу, гідробіонти, порошок спіруліни, технічна картка, рецептура, технологічна схема приготування

Бібліографічний опис

Кулачинський, М. В. Удосконалення технології соусів емульсійного типу для страв із гідробіонтів в рибному ресторані : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Володимирович Кулачинський ; наук. керівник Ігор Миколайович Устименко. – Київ, 2022. – 113 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced