Розроблення асортименту низькокалорійних борошняних кондитерських виробів для кафе-кондитерської

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, низькокалорійні борошняні кондитерські вироби, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність

Бібліографічний опис

Новаторська, М. О. Розроблення асортименту низькокалорійних борошняних кондитерських виробів для кафе-кондитерської : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Олександрівна Новаторська ; наук. керівник Віра Ігорівна Зуйко. – Київ, 2022. – 100 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced