Розроблення рецептури солодких страв із використанням пектиновмісної сировини для спеціалізованого кафе
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, яблучний пектин, солодкі страви, кафе, технологія
Бібліографічний опис
Рибачук, В. А. Розроблення рецептури солодких страв із використанням пектиновмісної сировини для спеціалізованого кафе : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Віталій Анатолійович Рибачук ; наук. керівник Олег Володимирович Кузьмін. – Київ, 2022. – 95 с.